Vítejte a těším se na Vás.



Komentáře

1 Danča Danča | Web | 10. května 2016 v 0:09 | Reagovat

Váš recept mě zaujal a hned vyzkouším. Dělám jen pampeliškový med a ten už mám hotový. Mohl by se do sirupu přidat citrón?

2 Jana Jana | Web | 10. května 2016 v 9:44 | Reagovat

A jdu na pamepelišky. :-D Máme jich plnou zahradu, tak jdu vyzkoušet. ;-)

3 Ema Ema | E-mail | Web | 10. května 2016 v 14:42 | Reagovat

Natty, už mám také sirup hotový. Podle jiného receptu, ale je.:-)
Přeji ti hezké májové dníky. :-)

4 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | Web | 10. května 2016 v 15:57 | Reagovat

Natty, opravdu "zlato"jak na zahradách, loukách a dvorcích. Pampeliškový med jsem také dělávala. :-)

5 Natty Natty | 12. května 2016 v 20:51 | Reagovat

[1]:Dančo, určitě lze přidat i citrón, zvýší se trvanlivost sirupu a vitamínová hodnota. ;-)

[2]: Jani, pampelišky už začínají "létat" a tak je nejvyšší čas. ;-)

[3]: Emi, až budeš mít chvilku, písni mi recept, ráda se přiučím. ;-)

[4]: Marti, místy už jsou pampelišky odkvetlé, ale některé louky jen září. ;-)

6 Ema Ema | E-mail | Web | 13. května 2016 v 21:03 | Reagovat

[5]: Nattynko, pampeliškový sirup jsem dělala podle receptu od Alis na lipový sirup. Lípák jsem nahradila pampeliškami. ;-)
Přeji ti hezký víkend.:-)

7 signoraa signoraa | Web | 16. května 2016 v 21:03 | Reagovat

Dělám také jen pampeliškový med a sirup neznám. Chtělo by to vyrazit někam do čistší přírody, protože pampelišky v Praze nejsou nejčistší. :-D

8 Natty Natty | 19. května 2016 v 5:14 | Reagovat

[7]:Alenko, já dělala sirup také letos poprvé a moc nám chutná. Dávám ho do mátového čaje a myslím, že to jsou vyvážené chutě. ;-) Nyní už je po pampeliškách, všude chmýří a tak se můžeme těšit zase za rok. ;-)

9 WilliamGuava WilliamGuava | E-mail | Web | 6. dubna 2018 v 19:44 | Reagovat

Thanks. Loads of stuff.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.