Vítejte a těším se na Vás.



Komentáře

1 Sasha Sasha | Web | 21. února 2014 v 6:21 | Reagovat

wow vyzera užasne, určite aj chutí! :)

2 Ema Ema | Web | 21. února 2014 v 12:07 | Reagovat

Vypadá to báááječně. :-P  :-)

3 signoraa signoraa | Web | 21. února 2014 v 12:33 | Reagovat

Další báječný recept. Určitě někdy vyzkouším. :-)
Ted' se peče koláč s tvarohem, který vnučky milují. Čas na počítač si vyloženě kradu, coby babička hlídací nemám téměř na nic čas. :-D

4 Jarka Jarka | Web | 21. února 2014 v 17:20 | Reagovat

6 lžic mouky a 4 lžíce cukru? Ten koláč musí být lehký jak peříčko a určitě se rozplývá na jazyku, jediný zádrhel je, že peču ve větším množství na plech a nemám dortovou formu. 8-O  :-)

5 karlaprazakova karlaprazakova | Web | 21. února 2014 v 17:44 | Reagovat

Vypadá to velmi chutně :-)
Pěkný víkend :-)

6 Iva Iva | Web | 21. února 2014 v 20:09 | Reagovat

Koláč je zajímavý, ukládám k vyzkoušení. :-D  ;-)

7 Hanka Hanka | E-mail | Web | 21. února 2014 v 23:13 | Reagovat

K snídani mám nejraději chleba, ale k odpolední kávě bych si takový koláč dala. Stejně jsem přemýšlela, že upeču něco s jablky. Tvůj koláč se mi moc líbí, Natty. :-)
Přeji dobrou noc a krásný víkend. :-) Hanka

8 Maruška-Fukčarinka Maruška-Fukčarinka | E-mail | Web | 21. února 2014 v 23:20 | Reagovat

Jablečný koláč vypadá báječně a určitě i tak chutná. :-)

9 Natty Natty | 22. února 2014 v 8:35 | Reagovat

Hezkou sobotu děvčata, děkuji za komentíky, dnes mám plnou chaloupku, tak vás oběhnu až zítra ráno. ;-) Pěkný den.

10 Oli Oli | 22. února 2014 v 15:57 | Reagovat

Mňam, mňam, na snídani běžím k Nattynce. :-) :-D

11 JM JM | 22. února 2014 v 23:57 | Reagovat

Nerada používám do koláčů olej. Raději máslo, třeba rozpuštěné.
Prosím o radu do Vašich receptů mohu dát stejné množství másla jako oleje?

12 Natty Natty | 23. února 2014 v 7:09 | Reagovat

[10]: :-D  :-D  :-D Oli, už pozdě. ;-)

[11]: Ano, je jedno zda máslo nebo olej, ve stejném množství lze použít. Jediný rozdíl je v tom, že máslo je živočišný tuk a olej rostlinný. Olej neobsahuje cholesterol, proto je zdravější. ;-)

Děvčata, všem přeji pěknou neděli. :-)

13 JM JM | 23. února 2014 v 13:12 | Reagovat

Tak ten koláč je velký nepodarek. Zpytuji, kde jsem udělala chybu. Asi jsem dala hodně šťavnatá jablka, sice jsem je mírně vymáčkla, ale asi málo.
Těsto bylo před dáním do trouby krásné, ale nechtělo se mně to upéci.

14 Natty Natty | Web | 23. února 2014 v 18:32 | Reagovat

[13]: :-D  :-D Tak to je smůla, já jablíčka nemačkám a mám je také pěkně šťavnatá. Těmi to asi nebude, chce to zkusit znovu a třeba se podaří. ;-)

15 WilliamGuava WilliamGuava | E-mail | Web | 6. dubna 2018 v 19:42 | Reagovat

Thanks, Loads of posts!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.