Vítejte a těším se na Vás.


Medová prsíčka

22. listopadu 2013 v 13:28 | Natty |  Maso

Lehký a zdravý oběd...


kuřecí maso je lehce stravitelné a lze ho upravit na mnoho způsobů. Dnes jsem připravila kuřecí prsíčka na medu s hráškem. Kdo má rád sladkou kombinaci s masem, může vyzkoušet a věřím, že si pochutná stejně jako my. Mrkající

Suroviny: Kuřecí prsa, med (já dala vlastní z pampelišek), sůl, kari koření, sojová omáčka, worcestrová omáčka, olej.


Postup: Kuřecí prsíčko příčně několikrát nařízneme, osolíme a vetřeme kari koření. Pokapeme sojovou a worcestrovou omáčkou a 3 lžícemi medu. Necháme marinovat asi 20 minut, než se nám uvaří rýže.

Na pánev dáme 1 lžíci oleje a marinovaná prsíčka opečme z obou stran, až dostanou zlatavou barvu. Během opékání přidáme ještě 2 lřžíce medu, abychom měli dostatek šťávičky k rýži.

Na pařáček si dáme na 10 minut prohřát hrášek, který přidáme jako zeleninovou přílohu.

Rychlé a moc dobré. Mrkající

Hezký den.

 


Komentáře

1 Jarka Jarka | Web | 22. listopadu 2013 v 15:24 | Reagovat

Mňam, to vypadá skvěle. Já bych si pochutnala určitě, ale u manžela bych nepochodila. Má utkvělou představu, že maso a sladké nejde dohromady a nechce ani ochutnat, takže ho těžko přesvědčím, že je tato kombinace dobrá. 8-O  :-D

2 Ema Ema | Web | 22. listopadu 2013 v 17:16 | Reagovat

Nattynko, máš tu jednu mňamku vedle druhé. :-P :-)
Přeji ti pohodový večer a prima víkend.:-)

3 signoraa signoraa | Web | 22. listopadu 2013 v 17:41 | Reagovat

Miluju podobné kombinace a toto určitě vyzkouším. Vypadá to přímo mňamózně. :-D

4 Hanka Hanka | E-mail | Web | 22. listopadu 2013 v 23:08 | Reagovat

Ty ale umíš dělat chutě, Natty! :-P Kuře můžu na všechny způsoby, tvůj recept vypadá skvěle. :-)

5 Natty Natty | Web | 23. listopadu 2013 v 7:06 | Reagovat

[1]: Jaru, tak až budeš dělat příště přírodní prsíčka, tak si jedno dej stranou a vyzkoušej. ;-) Ručím ti, že nebudeš litovat. :-D

[2]: Emi, ráda si hraju a kouzlím. ;-)Také pěkný víkend.

[3]: Alenko, i já mám ráda masíčko se sladkou kombinací a hrášek dodá pokrmu tu správnou chuť. ;-)

[4]: Hani, myslím, že s kuřetem se dá kouzlit a stále to je nejlevnější maso jak v prodeji, tak na spotřebu energie. ;-)

6 Stánuše Stánuše | E-mail | 2. dubna 2014 v 11:28 | Reagovat

Vypadá to skvěle, dnes vyzkouším doufám,že to bude tak dobré jak to vypadá :) :-)

7 Stánuše Stánuše | E-mail | 2. dubna 2014 v 11:28 | Reagovat

Vypadá to skvěle, dnes vyzkouším doufám,že to bude tak dobré jak to vypadá :) :-)

8 Natty Natty | 3. dubna 2014 v 3:08 | Reagovat

[7]: Ano, je to výtečné a určitě si pochutnáš. ;-)

9 Stánuše Stánuše | 3. dubna 2014 v 10:02 | Reagovat

[8]:
Musím uznat bylo to opravdu výborné
[8]:

[8]: :-P

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama