Oběd za pár korun...
Suroviny: 2 větší kedlubny, 300 g kuřecích žaludků, 1 střední cibule, 1 lžíce oleje, sůl, pepř, cukr, ocet, polohrubá mouka.

Postup: Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku. Přidáme pokrájené kuřecí žaludky a orestujeme. Kedlubny okrájíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme k žaludkům, osolíme, opepříme a malinko podlijeme. Dusíme v tlakovém hrnci 20 minut. Po dušení zahustíme moukou, přidáme cukr a ocet a můžeme podávat.
Příloha: Rýže, do které přidáme nasekané čerstvé kopřivy.
Abychom se "nevznášeli", půjdeme se na hodinku proběhnout jarní přírodou nebo po zahrádce. 

Pěkný den.
