Vítejte a těším se na Vás.


Dušené kedlubny s kuřecími žaludky

24. dubna 2012 v 12:00 | Natty |  Zelenina

Oběd za pár korun...


Suroviny: 2 větší kedlubny, 300 g kuřecích žaludků, 1 střední cibule, 1 lžíce oleje, sůl, pepř, cukr, ocet, polohrubá mouka.


Postup: Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku. Přidáme pokrájené kuřecí žaludky a orestujeme. Kedlubny okrájíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme k žaludkům, osolíme, opepříme a malinko podlijeme. Dusíme v tlakovém hrnci 20 minut. Po dušení zahustíme moukou, přidáme cukr a ocet a můžeme podávat.

Příloha: Rýže, do které přidáme nasekané čerstvé kopřivy.

Abychom se "nevznášeli", půjdeme se na hodinku proběhnout jarní přírodou nebo po zahrádce. Mrkající

Pěkný den.

 


Aktuální články

Reklama