Vítejte a těším se na Vás.


Pečený králík na hořčici

18. března 2012 v 11:57 | Natty |  Maso

Lehce a zdravě v neděli...


Pečený králík je velmi dietní maso a proto v jarním období, kdy se odlehčuje jídelníček je ideální potravina. Obzvlášť, pokud ho máme z vlastního chovu a víme čím je krmen. Pokud ho doplníme lehkou přílohou, máme nejen zdravý, ale i sváteční nedělní oběd.

Suroviny: Domácí králík, sůl, sladká paprika, plnotučná hořčice, máslo


Postup: Naporcovaného králíka osolíme, posypeme sladkou paprikou a potřeme plnotučnou hořčicí. Poklademe plátky másla, mírně podlijeme, přiklopíme a hodinu a půl můžeme "běhat po zahrádce". Maso odklopíme a necháme půl hodiny dopéct.

Příloha: Rýže se zeleninou

Pěknou neděli.

 


Aktuální články

Reklama