Vítejte a těším se na Vás.


Pstruh na medu

2. července 2011 v 12:45 | Natty |  Ryby

Pstruh je jedna z nejlepších sladkovodních ryb...

a když nemáme doma zrovna rybáře , můžeme pstruhy koupit po celý rok a pochutnat si na této rybičce pravidelně alepoň jednou týdně.

Suroviny: Pstruh, olej, med, koření na ryby, bazalka, pálivá paprika, sůl, petržel, máslo. citrón


Postup: Vykuchaného pstruha osolíme a připravíme si marinádu. Do mističky dáme olej, koření na ryby, bazalku, pálivou papriku, 1 lžíci medu, 1 vylisovaný stroužek česneku a promícháme. Kapra potřeme marinádou ze všech stran i vnitřek, kam vložíme snítku petrželky. Necháme 15 minut marinovat a potom na másle upečeme dozlatova. Dozdobíme citrónem.

Příloha: Pařené brambory a hrášek, rajčátko a pažitku na ozdobu.
 


Aktuální články

Reklama