Vítejte a těším se na Vás.


Pstruh po mlynářsku

20. června 2011 v 10:09 | Natty |  Ryby
Suroviny: Čerstvý pstruh, sůl, koření na ryby, pálivá paprika, hladká mouka, čerstvá petrželka, citrón, máslo

pstruh.jpg

Postup: Vykuchaného pstruha očistíme od šupin a šlemu, důkladně omyjeme a osušíme do utěrky. Osolíme zvenčí i zevnitř. Pokapeme šťávou z citrónu. Do dutiny vložíme snítku petrželky. Pstruha okořeníme a obalíme v hladké mouce. Na rozpáleném másle pstruha pečeme z obou stran asi 15 minut.
Na pánvi rozpustíme lžíci másla a přidáme nasekanou petrželku, minutku restujeme a polijeme pstruha.
Příloha: Pařené brambory a okurkový salát.
 


Aktuální články

Reklama