Vítejte a těším se na Vás.


Plněný lilek po italsku

29. června 2011 v 12:26 | Natty |  Zelenina
Suroviny: Pěkný tvrdý lilek, 1 kuřecí prsa, 100 g špaget, olej, cibule, česnek, sůl, pepř, bazalka, rajčatový protlak, sýr na zapečení


Postup: Nejprve si uvavříme špagety. Na oleji orestujeme česnek, cibuli, kuřecí prsíčka nakrájená na kostičky a nakrájený vnitřek lilku. Přidáme rajčatový protlak, osolíme, opepříme a necháme 5 minut podusit.
Do směsi přidáme uvařené těstoviny, promícháme a naplníme mističky lilku, které předem lehce osolíme. Dáme na lehce olejem pokapaný pekáček, podlijeme vodou a dáme na 45 minut do trouby.
Vypneme troubu, lilky posypeme sýrem a necháme roztavit.

Příloha: Zelenina

Lehký, zdravý a rychlý oběd.

 


Aktuální články

Reklama