Vítejte a těším se na Vás.


Perník s třešněmi

20. června 2011 v 9:45 | Natty |  Koláče
Třešně je nejlepší jíst čerstvé v rozumném množství,
prospívají nejen srdci, ale i naší kráse, neboť obsahují draslík, vysoké procento vitamínu C, který udržuje naší pleť a vlasy zdravé.

prvni-tresne.jpg
Pokud jich máme větší množství, můžeme s nimi čarovat...

Perník s třešněmi
Suroviny: 2 vejce, 3 lžíce cukru, 100 ml oleje, 6 lžic polohrubé mouky, 1 prášek do perníku, 150 ml bílý jogurt, třešně
tresnovy-pernik.jpg
Postup: Všechny suroviny smícháme, nalijeme do koláčové formy vymazané tukem a vysypané kokosem, poklademe hustě třešněmi a pečeme 30 minut na 175°. Hotový perník pocukrujeme.
 


Aktuální články

Reklama