Vítejte a těším se na Vás.


Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky

20. června 2011 v 10:08 | Natty |  Polévky
Suroviny: Kuřecí kostřičky na polévku, kořenová zelenina, česnek, sůl - na knedlíčky: 200 g kuřecích jater, 1 vajíčko, sůl, pepř, strouhánku na zahuštění.

kveten-120.jpg

Postup: Z kuřecích kostřiček a zeleniny uděláme vývar, maso obereme a přidáme do vývaru. Játrové knedlíčky: Do mixéru dáme omyté kuřecí játra, 1 celé vajíčko, 1 stroužek česneku, sůl, pepř a rozmixujeme. Nalijeme do mističky, přidáme strouhánku a vpracujeme středně husté těsto z kterého děláme knedlíčky, buď lžičkou nebo rukou namočenou ve studené vodě. Zavaříme do polévky, dochutíme a přidáme zelenou petrželku.
 


Aktuální články

Reklama